Lo i storstan

Gårddagen blev intensiv för Lo.

Vi håller oss ju mestadels på landet. Åker absolut iväg på aktiviteteter men oftast ganska familjära sådana.

Men igår så blev det mycket intryck för skruttungen.

Flygandet gick över förväntan. Jag känner mej inte alls så nervös inför resan ner till Vietnam längre. Lo älskade att sitta i knäet, det är ju lyx för henne förstås, som nog helst hade velat sitta i knäet alltjämt, men har en för gnällig morsa för att få göra det. Hon blev visserligen ledsen och skrek lite vid landningen men inte så farligt ändå, med tanke på att hon är förkyld. När vi landade så skrattade hon och babblade, det var häftigt med alla hus utanför och farten och ljuden vid landningen.

Så upp i selen och iväg på buss, T-Centralen, tunnelbana och så hit till min systers pojkvän O. När vi gick fel på väg till O, så roade sej Lo med att vinka åt varje förbipasserande. Hihi, Lo i storstan har inte märkt än att här låtsas folk inte om varandra…

Sen tyckte hon att O´s lägenhet var ovanligt skoj eftersom det gick att springa ”runt”, öppet in i alla rum liksom. Lite roar små.

Nu har vi sovit länge och är nu snart på väg in till stan och kulturhuset. Sen blir det lunch på Hermans, är planen, och så ikväll ska vi hälsa på en nätbekant till mej som också har en liten krabat i Los ålder.

Kram å hej!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s