pauspeppen

Oj vilken välbehövlig Lo-paus. Har tom kollat upp minisim och sagostunder inför hösten och känner en stor pepp att hitta på roliga saker ihop med henne, igen. Härligt att en dag ensam kan göra så stor skillnad. Eller ensam och ensam… Utan Lo.

Idag har vi varit ute och ridit igen, jag och grannbarnet  E. Tyvärr gick Funny ur sin hage x flera gånger när vi red förbi så till slut fick hon helt enkelt följa med. Det var visserligen toppenmysigt och jag hade ju tänkt prova ha med henne, om några dagar, men kanske inte när grannflickan rider Lejonhjärta för typ tredje gången… Nå, allt förlöpte hur bra som helst och det var sjukt fint att vara ute i skogen med alla mina favvo-fyrbentingar. Funny var också mycket, mycket modig – ville gå först hela tiden och går fram självsäkert precis hela tiden. Även roligt att se hur mycket ”passage”-känsla hon har i kroppen, hon rör sej väldigt mycket som ett halvblod, på gott och på ont, men utan att vara sådär snubbligt ”fast” i rörelserna, hon tar sej fram med lätthet ändå off road. Lejonhjärta impade på mej, han ser så förbaskat koncentrerad ut och vill gärna göra rätt, men är liiite osäker (efter körolyckan) och liksom lite mer hoppig över vissa saker (tex grenar som tvärt rör vid hans bakben), men han sköter sej ändå superfint och E är också väldigt duktig.

Trollfuxa njöt nog ungefär lika mycket som jag av att ha med både Hjärtat och Funny på tur. 🙂

Sen har jag städat lite mer i köket, sånt därnt som aldrig blir gjort, diskat köksfläkten, torkat kaklet bakom diskbänken och gjort rent under diskhon.

Nu ska jag se lite mer Lost innan jag åker och hämtar Lo.Det har gått toppen och hon sov 16 h inatt, trötter efter en lång gårddag, de var på Norrbyskär och hon hade inte sovit nåt på hela dagen förutom i bilen, men haft grymt skoj. Om hon verkar pigg och pepp så ska vi åka till lekparken på Tomtebo/vid Nydala på vägen hem idag. Härlig, solig dag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s