Helgen

Mycket hagfix men tyvärr en hel del kvar. Hagen känns dock lika magiskt fin som den gör varje höst. Skogen <3.

Sen har jag även haft tid att umgås med mina hästar litegrann, och Lo har varit med en hel del. Om möjligt verkar hon gilla hästar ändå mer än hundar, antagligen för att de är lite mer exotiska. Hon ropar Ätta! Ätta! i högan sky när vi närmar oss hästhagarna. Osäkert om hon ropar hästar eller om hon ropar ”Hjärtat”. Mest troligt det sista då jag brukar ropa på Hjärtat.

DOCK blev hon skitskraj då vi skulle prova låta henne rida Lejonhjärta igår. Nej! Hon får inte bli ridrädd! Men logiskt, hon är ju en rätt skeptisk unge som inte gillar att göra sånt som hon inte har full kontroll på. Vi får öva. Vi var ute efter mörkrets ankomst igår också och det var inget problem, hon knatade på en massa hit och dit med foderpåsar och hinkar. Gullis. Hon är ju lite mörkrädd, men det gick bra då det blev gradvis mörkare, tydligen.

I backspegeln har helgen varit riktigt toppen, jag har även hunnit måla litegrann och vi var på Folkkök igår. Dock ingen hundmassage, så det känner jag lite stress över. Nu kommer dessutom den drygaste jobbveckan på mitt rullande schema, med 4 långpass och 1 ”normalt” pass. Den veckan då jag knappt ser mitt hem eller mitt barn, alltså. Och inte blir det nån hundmassage, tror jag. Men veckan därpå är jag ledig mycket så då tänker jag få många massage-timmar ”i händerna”…

För den som missat det har Nanna Johansson börjat blogga här. Kul, tycker jag. Annars har jag nu beställt hönät, skaklar, sidepull, långa tyglar och siktar vidare på några tradera-auktioner med fina barntyger för Los rum. Jag ser slutet på den här perioden utan pengar då jag inte unnat mej NÅT. Det har varit gröt och hårdbröd till fika och mycket frysmat. När jag får min efterlängtade lön kanske jag kan köpa nåt gott från Astrid och aporna, tex en jättekorv…eller juice! Lyx. 😉  Tyvärr behöver jag ju köpa en sele också, eftersom den gick sönder samtidigt som vagnen blev tillknycklad, för att kunna köra vagnen då skaklarna är utbytta, men det får nog vänta till nästa lön – jag är skyldig M och mina föräldrar pengar också ju.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s