No bullshit mama

Ojojoj, när jag har en sån här dag inser jag hur mycket tålamod jag har i vanliga fall. Idag känner jag mej som no bullshit mama. Vab, Lo är förkyld och allmänt dryg (äter inte som hon ska, sover inte som hon ska, har tusen olika viljor och ändrar sej hela tiden, och är dessutom allmänt stökig – dvs vill dra ut allt på golven, ja det hänger ihop med att hon har tusen olika viljor), men jag är ju fan också förkyld och trött-trött-trött!

Jag är även lite ledsen att hon inte har gått på potta en enda gång sen hon kom hem från mormor och morfar för en vecka sen. Nåt är det med pottan nu. 😦 Men det är kanske väntat att det går lite upp och ner. Igårkväll sa hon åtminstone till att hon behövde kissa då hon var naken, men skulle absolut INTE på pottan så istället kom kisset då hon stod nedanför skötbordet och pekade upp på det (för att få en blöja).

Nu är klockan 17 och Lo har just lagt sej för middagsluren. Puh, världen är upp å ner. Men jag känner ju min unge och vet att hon kommer somna i tid även om hon sover ett par timmar nu…vi är ett par trötta krigare då vi är sjuka, jag å hon.

Fölmodellen lockar och pockar på min uppmärksamhet, så fort jag blundar ser jag den framför ögonen, så nu ska jag starta igång typ ett Skavlan-avsnitt (eller allra helst en naturfilm) å fortsätta måla (leka med) den.

PS. Lejonhjärta känns fin men sjukt uttråkad i sin ligghallsarrest. Nu får snön gärna komma. Ok?

PS2. Lite matpepp. Gjorde en kasslergratäng med ris i botten, tomatskivor, ananasringar å kassler varvat ovanpå, beasås och riven ost, igår. Den blev mumsig även fast beasåsen tyvärr skar sej i ugnen. Idag har vi käkat makaronipudding med fejkon från Astrid & Aporna. Bra matlådemat både igår å idag, glad att äntligen ha fyllt upp frysen lite så jag inte behöver känna paniken inför dubbelpassen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s