Veckans tips!

Gjorde en sån fantastisk färssås häromdagen. Hade läst ett recept där cashewnötter användes, och provade. Blötlade ett par-tre dl cashewnötter i några timmar och sen mixade jag dem tillsammans med tomatkross så det blev en härligt fluffig jämn massa. Och så i sojafärssåsen (ja ni vet rätt vanlig sådan, lök, tomatkross, färs, kryddor) som en sorts grädde. Verkligen veckans tips! Cashewnöten kan vara min nya bästa vän i matlagningen….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s