Framsteg

Hade inte bultande, skärande huvudvärk imorse. Det går framåt!
Däremot känns det som om jag har ett bautastort blåmärke inne i näsan. Mycket märklig känsla. Nu snörvlar och hostar jag mest. Huvudvärk har jag fortfarande men den blir bättre och bättre.

Det har dykt upp ett jobb som jag vill ha. På fel plats, men jobbet är toppen, så det vore så himla fint. Dessutom lite kontakter där på jobbet, vilket känns som bästa vägen att faktiskt inte bara ”hamna i soporna”. HÅLL TUMMARNA! (och får jag det kommer jag behöva all hjälp som går att uppbringa med flyttande och fixande för barn, djur, boende etc etc. ihhh!)

Jag saknar mitt kiddo massor. Har knappt träffat henne senaste dagarna, i onsdags masserade jag hundar efter jobbet och igår jobbade jag sent så hon sov då jag kom hem, och idag åker hon till min mor och far för att vara där tills imorrn. Så slipper hon vara med på fest ikväll. Och imorrn så vill jag ju så gärna gå på Littfest, och Mattias ska till Paradisbadet. På söndag är det feministiskt forum men då får nog Lo följa med, tror jag. 🙂 Eller så skippar jag fem-forum för att kunna söndagsmysa med världens goaste människa istället.

ÅH jag är så jobb-pepp!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s