Lur

Försöker lura mej själv att jag är lugn och avslappnad genom att typ surfa facebook, dricka läsk å så har jag senaste Galago bredvid mej som väntar på att jag ska helglyxa å läsa.

Men jag har ångest, är orolig, svårt att andas och har svårt att njuta av den här fina lediga dagen. Det är nog den suraste biten med att leva med ångesten. Den överskuggar ju de fina stunderna.

Mest beror nog oron på framtidstron, som är lite dyster. Inget jobb till hösten. Söker, blir inte ens kallad på intervju, känner mej lite ledsen och hopplös, det är tufft att hela tiden försöka, kämpa och liksom aldrig komma i mål. Som att jag blir dränerad på energi innan jag ens FÅTT jobb.

Nuvarande jobbet trivs jag på, det är grymt då en väl är på plats, kul och utmanande och lagom krävande. Men ändå lite tråkigt att jobba sommartid. Lo har semester från förskolan nu, men denna veckan är jag bara ledig idag. Helgjobbar som personlig assistent…

Dessutom hade Lejonhjärta tagit sej ur sin hage, IGEN, imorse. Det är verkligen ångestkälla, då han verkligen inte FÅR och jag gjort allt jag kan för att han inte ska ta sej ut. Men nu hade han utnyttjat den enda svaga länken i staketet. Har åtgärdat det men undrar hur många dagar det tar innan han ”löser” det….

Väntar besök av Mattias familj. Vi ska grilla burgare (Astrid och Apornas) och planera fjällresan. Det ska bli grymt. Jag ser framemot fjällresa! Har bakat en naturligt glutenfri kladdkaka, den blir mumsig. Å gjort smarrig cole slaw. Mattias gör vanlig dressing å så blir det friscobröd å lite grönsaksplock, och klyftpotatis till.

Försökte gå igenom mina böcker idag, har gått igenom lite olika grejer (kläder, badrumsgrejs) och rensat mycket till släng/ge bort, men dragit på att gå igenom böckerna. Och inte gick det nå vidare, böcker är verkligen min svaga punkt i materiella ting, jag vill verkligen inte göra mej av med de jag har, ”kan ju vara bra att ha”.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s