Linssallad

Alltså gjorde en linssallad igår som blev väldigt mumsig, o eftersom jag har en tendens att glömma sånt, så skriver jag här (eftersom fliken Mat o dryck är en bra påminnare!).

Blandade en burk färdigkokta gröna linser med hackade soltorkade tomater, en finhackad rödlök, en hel del persilja och gjorde en dressing med äppelcidervinäger, olivolja, vitlök, italiensk salladskrydda och örtsalt o svartpeppar. Lo tyckte som vanligt att det var för starkt. Men jag gillade det! 😀

Igår åt jag den till smarrig snabb fredagslyx, färsk gnocchi (finns vegansk på Willys!!!) med en champinjon & auberginesås med rödvin, havregrädde, lite soja, massa vitlök o lite salt o peppar.  Snabb mat, o kändes lagom fredagslyxig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s