Modellhästpeppen

Alltså min modellhäst-aktivitet för tillfället och ungefär sedan i januari, är begränsad till att jag tittar på modellerna där de står i hyllan och tänker ”Åh, jag vill måla! Jag vill skulptera!” och sen blir det inte mer än en vilja, en tanke, en förhoppning.

Men kolla in denna modell som Kitty Cantrell har gjort, och som ges ut via Resins by Randy: Russtic. Och kolla in vilken fantastisk liten häst som är med på bild och var en av referenserna då modellen skapades… (ps. Yours truly är tyvärr också med på bild.)
Om det finns NÅGOT jag skulle önska mej i julklapp så är det kanske just denna modell… Själv saknar jag pengarna för det, tyvärr.

Och så min lilla glädje då jag läste detta blogginlägg i Sarah Minkiewicz-Breunigs blogg om att hon skapat en modell för Breyer. Wiiiie! Dessutom en modell som gott o väl skulle kunna gå för kallblodstravare, i alla fall i min bokhylla. Massproduktion av Minkiewicz-modell är lycka i en fattigmans själ. Hon kan vara min favorit-artist i modellhästvärlden, och blogginlägget var fint att läsa av många fler skäl också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s