så jävla ynklig!

ligger i sängen o vill liksom bara skrikgny hela tiden för det gör så förbannat ont i kroppen. Fått nån förkylning som tog hårt. Känner mej frossig o har ont överallt. Som att huden, precis överallt på kroppen, gör ONT. Försöker kura ihop mej i sängen men hittar ingen ställning som inte gör svinont. Försöker kurera med Ipren nu. Hoppas älskling kommer hem snart så jag iaf inte är ensam i ynkligheten.

Men mitt i ynkligheten vill jag avge rapport vad gäller dagens Hemi:

Imorse lekte hon massa med ett par jaktleksaker. Alltså tillsammans med mej. Wiiie! Kampar gör hon inte särskilt mycket ännu men allt lekande är på plussidan. Och så himla kul! Gjorde även lite tasstarget vilket också var ett skoj träningspass.

Sen åkte vi till en kompis, flera okända hundar o massa okända människor, första gången vi åker ”bort” på besök och hon var så JÄKLA DUKTIG. Vilken hund hon är. Och Texas fick inviga sitt skvättskydd vilket gjorde sitt jobb alldeles utmärkt…. (suck att han inte kan låta bli att skvätta lite då han åker bort) Just i den situationen ter sej Hemi som värsta ängeln. Texas stressar, försöker snatta hundgodis ur alla jackor eller fika från borden, går uppenbarligen runt o försöker skvätta. Jag har lagt ner så himla mycket tid på att han ska ”fungera” men det enda receptet för att det ska vara lugnt är att det finns nån bra liggplats för honom; dvs soffa eller säng gärna nära ”händelsernas centrum”.
Hemi hon bara lägger sej ner och chillar och mitt hjärta smälter <3.

Nu ska jag vila armarna som blev helt utmattade av detta skrivande. Fy fy fy. Vill bara gråta. 😦

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s